Academy voor Fotografen
& Creatieve Ondernemers

Coaching en Online Leren

Ik help je groeien binnen jouw onderneming, zodat je meer zelfvertrouwen en vrijheid ervaart.
Hoe je een nóg betere fotograaf en ondernemer wordt met een gezonde mix tussen werk en privé.

LEES MEER

Hi, mooi mens!

Ja jij daar!

Ik ben Annemarie Dufrasnes: Ondernemer, fotograaf, enthousiaste introvert, coach en levensgenieter.

Je bent hier op de juiste plek als je stappen wilt maken binnen je onderneming. Wanneer je een eigen unieke stijl wilt ontwikkelen, een nóg betere fotograaf wilt worden en tijd wilt besparen in je workflow. Hoe je meer balans gaat ervaren tussen werk en privé. Hoe je meer zelfverzekerd wordt en minder stress ervaart. Kortom: Voor alle fotografen en creatieve ondernemers die toe zijn aan een volgende stap binnen hun onderneming.


Wat kun je verwachten op mijn website Academy?

  • Coaching
  • Online Workshops & Training
  • Masterclasses
  • Downloads
  • Podcasts
  • Blogs
Naar website academy
Foto Annemarie Dufrasnes

Review

"Na afloop van de bruiloft heb ik een goede en uitgebreide review video ontvangen waar
Annemarie door mijn foto’s heen gaat en kritisch naar de foto’s kijkt. Hier heb ik ontzettend
veel feedback uit kunnen halen die ik inmiddels al heb kunnen gebruiken bij een volgende
shoot. All-in all wat een enorm gezellige (maar drukke) en leerzame dag en was haar review video super leerzaam voor mij. Ik ben dankbaar voor de kans om van haar te mogen leren!"

Tine

Review

"In de laatste drie jaar heb ik een hoop van Annemarie mogen leren. Niet alleen op het gebied van fotografie, maar ook op het ondernemerschap. Welke keuzes maak je op welk moment en wie wil je zijn als fotograaf. Ik ben er nog niet, maar door Annemarie ben ik al zover op weg! Alles gaat op een professionele en ingetogen manier. Op de dag zelf of tijdens het bekijken van de beelden. Annemarie neemt de tijd voor je en gaat op respectvolle manier met je om".

Karin

Review

"Voor degene die twijfelen om een coachingstraject te boeken, ben jij opzoek naar een goede coach? Die een pro is in het begeleiden en motiveren van fotografen om hun doelen te bereiken? Zoek dan niet verder en boek een coachingstraject bij Annemarie! Haar academy is precies wat jij zoekt en nodig hebt! Je gaat er zeker weten geen spijt van krijgen dat beloof ik je! Want ik heb het zelf namelijk mogen ervaren. Dankzij dit traject heb ik niet alleen beter leren kijken naar hoe je het juiste shot vangt en de foto spannender kan maken zodat je meer verhaal krijgt in je foto, maar ook hoe je een unieke eigen stijl kan gaan creëren. Maar bovenal heb ik meer zelfvertrouwen gekregen als fotograaf en ondernemer."

Michelle

Annemarie Dufrasnes Podcast

Fotografie, Ondernemen & Mindset

In mijn podcasts deel ik kennis en ervaringen, successen en valkuilen over fotografie en ondernemen. Je vind de podcasts op Spotify.

LUISTER HIER
Foto Annemarie Dufrasnes

Volg je mij al op mijn Academy Instagram?

Logo Annemarie Dufrasnes Academy
MIJN AANBOD