Hier iets meer over jullie bruidsfotograaf...

Aangezien ik jullie van dichtbij mag meemaken, ik je waarschijnlijk in je bruidslingerie ga zien, blote billen, borsten, in je boxershort, tranen van geluk, zenuwen, onderkinnen, persoonlijke speeches mag horen, je eigenzinnige tante ga ontmoeten, schaterlachen, en feesten, vertel ik je graag ook iets meer over mezelf. Zie het als een soort kennismakings-preview. Dus hier nog iets meer over jullie bruidsfotograaf, mijn levensmotto en guilty pleasures.

10 jaar fotograaf

Mijn eerste bruiloft deed ik in 2006, sinds 2011 ben ik full time bruidsfotograaf. Daarvoor? Ik studeerde communicatie management en besloot verder te gaan met fotografie. Ik deed de opleiding tot fotograaf in Amsterdam en merkte al snel dat mijn hart ligt bij bruidsfotografie. Na 10 jaar heel veel coaching, workshops in binnen en buitenland, trainingen en conferenties over bruidsfotografie, enthousiasme, hard werken, geluk en soms ook dikke tranen, is mijn werk wat het nu is: Annemarie Dufrasnes. Ik ben er maar wat trots op!

En weet je? Ik werd ook nog eens beste vrouwelijke bruidsfotograaf bij de Masters of weddingphotography in de Benelux 2022, de meest prestigieuze club als het aankomt op trouwfotografie. Ik eindige overall als 2e met 16 awards!

AWARDS
Annemarie DufrasnesJup, ik ben zelf ook getrouwd

In 2009 met Richard, aan het strand met storm, windkracht 8 en regen. Het was een fantastische dag! Niet die regen, want ik ben een echte zonaanbidster. We hadden bedacht met 25 graden buiten op het strand te kunnen trouwen en dineren. Aan een lange tafel, met de schoenen uit en de voetjes in het zand. Het ging dus iets anders dan bedacht, maar die storm was wel super gaaf op het strand. Toen we 10 jaar getrouwd waren hebben we een fotoshoot gedaan in New York. Buiten, zonder regen, mét zon.

Levensmotto: De liefde vieren met elkaar

Door zelf te trouwen begreep ik pas écht wat een bruiloft inhoudt: de voorbereidingen, de gastenlijst, de vele details en vooral de waanzinnige beleving op de dag zelf. Al onze familie en vrienden waren er, zo bijzonder! Dit was voor ons waar het uiteindelijk allemaal om draaide: De liefde vieren met elkaar!

"De momenten die je samen hebt, een trotse blik van ouders, lol hebben met vrienden en vriendinnen, dat is onbetaalbaar. Dat wil je vastgelegd hebben!"


Annemarie Dufrasnes Fotograaf Bruiloft

Enthousiaste introvert

Ik ben 42, maar het voelt als 32. Ik vind het fijn als we gewoon "je" tegen elkaar kunnen zeggen, maar tegen mijn ouders zeg ik 'u'. Ik reis graag, ook solo. Heb een maand in Istanbul gewoond om de Turkse taal te leren (ik kan nu witte wijn bestellen in het Turks ;-)). Ik doe aan kickboksen, yoga en kettlebelltraining. Ik ben gek op het strand, het bos en de duinen. Ik hou van heerlijk (uit)eten en vooral met een glas wijn erbij. Je kunt me wakker maken voor bitterballen en oesters. Ik ben in voor een feestje en zeker ook voor een avond bij het haardvuur, ja met een glas wijn erbij.

Ik ben een introvert, maar wel een hele enthousiaste introvert. En dat zie je terug in mijn foto's. Van rustige, stijlvolle beelden, tot uitbundige en enthousiaste. Het zal wel bij mijn sterrenbeeld horen: weegschaal en dus zoek ik balans. Die balans is juist de verschillen en vind ik terug in een bruiloft. In de ochtend de voorbereidingen in alle rust, tot een knalfeest in de avond en alles ertussenin.

Wat anderen zeggen

Wat anderen zeggen over mij: Stoer, gedisciplineerd, creatief, georganiseerd, grappig, krachtig, eigenzinnig, hardwerkend, gedreven, ambitieus, betrouwbaar, flexibel, recht-door-zee, energiek, positief, open minded, empatisch.

Wat anderen zeggen over mijn werk: Warm, oprecht, spontaan, puur, persoonlijk, professioneel, romantisch, echt, liefdevol, hip, outside the box.

Collega Annemarie Dufrasnes Fotograaf Bruiloft
Logo Annemarie Dufrasnes BruiloftenCHECK BESCHIKBAARHEID

Volg je mij al op Instagram?