Voorafgaand

Jullie zijn waarschijnlijk super druk met alle voorbereidingen voor jullie bruiloft, hebben gezocht naar trouwleveranciers en vergeleken. Een flinke zoektocht en waarschijnlijk besteden jullie veel meer tijd aan het organiseren van jullie bruiloft dan je in eerste instantie dacht. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd, of je nu een kleine of grote bruiloft viert, een relaxte, ongedwongen bruiloft op 1 locatie wilt of een druk schema hebt...

Je wilt jullie dag goed vastgelegd hebben door een professionele bruidsfotograaf. Want de dag gaat voorbij, maar de foto's van jullie bruiloft blijven. Dat zijn de herinneringen voor altijd. Daarom is de eerste stap om samen te werken; kijken of wij bij elkaar passen. Dat doen we met een gezellig kennismakingsgesprek bij mij in Alkmaar of via Skype.

Op de dag zelf

Ik ben er altijd iets eerder. Dan kan ik rustig mijn tas uitpakken, de omgeving in mij opnemen, een praatje maken hier en daar en de eerste foto's maken zodat iedereen alvast een beetje kan wennen aan de camera en mij als fotograaf. Gedurende de dag vang ik vooral momenten. Zo onopvallend mogelijk. Ik maak een compleet fotoverslag met de sfeer van de dag, belangrijke momenten, foto's van jullie samen en belangrijke details. Jullie hoeven niet te poseren. Ik leg liever de mooiste onbewaakte momenten vast.

De fotoshoot

We gaan naar een toffe locatie die bij jullie past voor een fotoshoot. Niet te veel geposeerd, maar vooral spontaan en romantisch. Natuurlijk doe ik suggesties en geef ik aanwijzingen, zodat jullie zo voordelig mogelijk op de foto's staan. Je hoeft niet fotogeniek te zijn en je mag honderd keer met je ogen knipperen. Ik vraag alleen om vooral te genieten van jullie moment samen, lekker jezelf te zijn en verder vooral te vertrouwen op jullie keuze voor een professionele bruidsfotograaf. De rest doe ik :-)

Na jullie bruiloft

Na jullie bruiloft maak ik eerst een back-up van de foto's. Daarna ga ik aan de slag met jullie bruidsreportage en maak ik een ruime selectie van minimaal 250 foto's, die één voor één vakkundig en met zorg worden nabewerkt. De selectie en na bewerking kost verreweg de meeste tijd. Natuurlijk ontvangen jullie alvast een preview kort na jullie bruiloft. De complete collectie ontvangen jullie binnen zes weken na jullie bruiloft in hoge resolutie via een online privé gallery. Daarna ga ik aan de slag met het album. De levertijd voor het album is dan nog ongeveer zes weken.

Logo Annemarie Dufrasnes BruiloftenCHECK BESCHIKBAARHEID

Volg je mij al op Instagram?