Ik keek al heel erg lang uit naar de bruiloft van Femke en Martin en wel om een aantal redenen: ze houden, net als ik, allebei heel erg van Frankrijk, zijn gek op oesters, net als ik en bovendien importeren ze hun eigen Elsace wijnen voor hun webwinkel. Zoals velen van jullie inmiddels wel weten ben ik ook gek op goede wijn.

Toen ik die dag aankwam op de bruiloft werd ik verrast door de waanzinnig mooie bruidsjurk van Femke. Veel kant met een prachtig rugdesign. En dan de auto... Een Porsche!

De waanzinnig mooie bruidsjurk met prachtig rugdesign verraste me!

Ik start met de details fotograferen en de voorbereidingen van bruid en bruidegom. Beiden verblijven thuis voor de voorbereidingen, zonder dat ze elkaar zien. Zo hebben ze met de first look toch een verrassingseffect en heb ik alle tijd om beiden te fotograferen tijdens de voorbereidingen.

De first look is op de fijne, ruime en lichte slaapkamer van Femke en Martin. Samen maken ze de entree naar beneden waar de gasten zich hebben verzameld. We drinken koffie, eten een taartje en vertrekken dan voor de fotoshoot naar Bergen aan Zee. Voor degene die het niet weten... Als ik niet fotografeer, zit ik op het strand in Bergen aan Zee. Ik ken de omgeving goed en word er altijd ontzettend blij van om hier te zijn.

Normaal gesproken drink ik geen alcohol tijdens het fotograferen, maar vandaag maakte ik een uitzondering.

Na de fotoshoot lopen we naar het net verbouwde strandpaviljoen "De Jongens" voor een lunch. Hier hebben de daggasten zich verzameld om, na de lunch, gezamenlijk naar het kerkje te lopen voor de ceremonie. Aansluitend  is er een toost met, door het bruidspaar zelf geïmporteerde, Crémant D'alsace. Normaal gesproken drink ik geen alcohol tijdens het fotograferen, maar vandaag maakte ik een uitzondering, want deze Crémant was wel heel speciaal. Na een klein glaasje vertrekken we naar Het Ruiterhuys in Castricum voor een borrel en diner. Hier maak ik nog een aantal sfeerfoto's en daarna vertrek ik weer naar huis, mét een flesje Crémant D'alsace, als bedankje van het bruidspaar, héérlijk!

TERUG NAAR BLOGS
Logo Annemarie Dufrasnes BruiloftenCHECK BESCHIKBAARHEID

Volg je mij al op Instagram?