Een bruiloft op Texel! Van binnen gil ik als ik dit hoor van het bruidspaar. Ik ben gek op Texel! Marlene en Bas kenden mij als fotograaf via een vriendin van Marlene die ik vorig jaar in Amsterdam mocht fotograferen. Juist omdat ik naast foto’s van het bruidspaar ook sfeerfoto’s maak en de gasten betrek in het verhaal, waren Marlene en Bas gecharmeerd van mijn fotografiestijl. We maakten een afspraak om hun dag te bespreken en hadden een klik.

De dag zelf was een stralende dag, veel zon, heerlijke temperatuur en gezellige mensen. Ik startte bij het ouderlijk huis van de bruid. Bas, de bruidegom haalde Marlene daar op en vervolgens reden we weg voor de fotoshoot. De eerste shoot was bij de Texelse boot in de duinen, vervolgens reden we naar de andere kant, zodat we de boot konden zien aankomen. Omdat Marlene oorspronkelijk van Texel komt, wilde ze graag dat Texel goed zichtbaar zou zijn op de foto’s.

Daarna reden we nog wat rond op Texel en maakten we foto’s bij een authentieke Texelse schapenboet en in een tarwe veld. Stuk voor stuk prachtige locaties. De ceremonie volgde en vond buiten plaats, gevolgd door een toost, groepsfoto’s en het diner. Ik sluit af met een drankje en ga daarna op weg naar de boot. Heerlijk om weer even op Texel te zijn geweest!

Een bruiloft op Texel! Ik ben gek op Texel!

TERUG NAAR BLOGS
Logo Annemarie Dufrasnes BruiloftenCHECK BESCHIKBAARHEID

Volg je mij al op Instagram?