Big Yes! Een bruiloft op Texel. Ik ben gek op Texel! Dit keer was het zelfs nog een beetje schemerig toen ik van huis weg ging. Van Alkmaar naar Den Helder voor de boot, dan 20 minuten varen en daarna nog een klein stukje naar het, zogezegd door de bruid, mooiste hotel op Texel. En inderdaad, het is echt een mooi hotel. Lekker licht, modern en sfeervol ingericht, ruime kamers en een fantastische entree.

Big Yes! Een bruiloft op Texel!

Eenmaal op de hotelkamer van Annemerijn kan ik beginnen met de voorbereidingen. Ik noem het steeds weer op in ieder blog en dat komt omdat ik groot fan ben van het vastleggen van de voorbereidingen. Niet alleen om de mooie details vast te leggen, maar om in alle vroegte al betrokken te worden bij het verhaal van de dag. De serene sfeer, of juist de ochtendstress, de gezelligheid en de hete koffie. Niet alleen voor mij een voordeel, maar voor iedereen. Zo leer ik meteen de familie, vrienden en vriendinnen al een beetje kennen en wen je als bruidspaar al helemaal aan de camera. Een bruidsreportage is wat mij betreft niet compleet zonder die voorbereidingen.

Zo leer ik meteen de familie, vrienden en vriendinnen al een beetje kennen en wen je als bruidspaar al helemaal aan de camera.

En ik kan lekker los gaan deze ochtend, er is genoeg mooi materiaal om de details, haar en make-up vast te leggen met een ongekend mooi uitzicht op de duinen. Als de bruid klaar is, is het tijd voor de first look. Die doen we buiten, bij de ingang van het hotel. Lekker licht en genoeg ruimte. Aansluitend rijden we naar de vuurtoren en de duinen. Eerst voor een aantal familiefoto's en daarna hebben we nog wat tijd met het bruidspaar.

De ceremonie is in het kerkje, de toost en taart op het strand. Het is fantastisch om te zien hoeveel lieve mensen naar Texel zijn gekomen voor het bruidspaar. Daarom maken we op het strand een foto van de mega grote groep en ook nog een paar spontane foto's met vrienden. Het diner wordt ondertussen klaar gemaakt, wat maakt dat het bruidspaar en ik nog even de tijd nemen om met (bijna) ondergaande zon nog wat foto's te maken op het strand en in de duinen.

Daarom maken we op het strand een foto van de mega grote groep en ook nog een paar spontane foto's met vrienden.

TERUG NAAR BLOGS
Logo Annemarie Dufrasnes BruiloftenCHECK BESCHIKBAARHEID

Volg je mij al op Instagram?