Utrecht. Een morgen waarop ik zowel de voorbereidingen van de bruid als de bruidegom kan vastleggen. Yay!

Ik start bij de bruid, die net in de make-up wordt gezet en ik kan alvast wat details fotograferen. Daarna loop ik de straat uit naar de bruidegom, die samen met "de mannen" in het huis van een vriend zich klaarmaken. Een fijn en licht huis, maar bovenal erg gezellig om ook de mannen in de ochtend te fotograferen. Na een groepsportret bij de VW-bus, die vandaag als bruidsauto fungeert, loop ik weer naar de bruid. Terug bij de bruid is het tijd om de bruidsjurk aan te trekken.

Als Lisa helemaal klaar is, is het tijd voor de first look, gewoon lekker buiten op straat. Er is genoeg licht en genoeg ruimte en zo kan iedereen mee genieten van deze mooie ontmoeting. Heerlijk!

Na de first look vertrekken we naar de locatie voor de fotoshoot. We beginnen voor het landhuis, maken een aantal foto's in het bos en bij het water. Daarna vertrekken we naar de perenboomgaard, die ik onderweg was tegen gekomen. Ik had al een tijd een wens om tussen de fruitbomen een reportage te maken en gelukkig stonden Lisa en Johannes er helemaal voor open.

Voor de fotoshoot beginnen we voor het landhuis, daarna in het bos, bij het water en een perenboomgaard

De boomgaard was super geschikt. De zon scheen en stond door het jaargetijde al wat lager. Hierdoor krijg je mooi en warmer licht. We hebben hier in de boomgaard nog ruim drie kwartier en dan is het tijd voor de ceremonie.

Inmiddels hebben de daggasten zich al verzameld en kan het bruidspaar de entree maken met de VW-bus. Ook een mooi verhaal trouwens. De VW-bus is van Johannes zijn vader geweest. Helaas is zijn vader overleden, maar is er zo toch nog een beetje bij. De ceremonie volgt, met daarna een champagnetoren en veel lieve woorden voor het bruidspaar.

Inmiddels hebben de daggasten zich al verzameld en kan het bruidspaar de entree maken met de VW-bus

Ik heb na de toost nog wat tijd voor het maken van sfeerfoto's, momenten én om de ringen van het bruidspaar te fotograferen. Ik sluit af met een aantal familiefoto's en vertrek dan heerlijk met het avondzonnetje naar huis. Een fijne dag met weer een heerlijk bruidspaar.

TERUG NAAR BLOGS
Logo Annemarie Dufrasnes BruiloftenCHECK BESCHIKBAARHEID

Volg je mij al op Instagram?