Hilda en Michèl. Ongelooflijk warme personen. Ze trouwden op het strand van Castricum bij paviljoen Zeezicht. Een frisse, lichte en warme locatie.

Hilda en Michèl hadden een violiste tijdens de ceremonie, dit was zo adembenemend mooi, dat ik mezelf betrapte op een traan die over mijn wang liep.

De ceremonie was op het strand, met veel wind en donkere wolken. Het was prachtig en deed mij denken aan mijn eigen bruiloft, met dezelfde donkere wolken en windkracht 8. Hilda en Michèl hadden een violiste tijdens de ceremonie, dit was zo adembenemend mooi, dat ik mezelf betrapte op een traan die over mijn wang liep.

Steeds vaker zie ik dat bruidsparen er voor kiezen om een zangeres met gitarist, of in dit geval een violiste te laten spelen vlak voor en tijdens de ceremonie. En ik kan dat van harte aanbevelen aan aanstaande bruidsparen. Het geeft zoveel meer sfeer! Zoveel meer gevoel!

Na de ceremonie was het tijd voor taart, borrelen en een walking dinner, met aansluitend feest. Hilda en Michèl kozen wederom voor muzikanten, ze speelden super goed in op de sfeer van het publiek, het was een sfeervol en warm feest. Heerlijk!


TERUG NAAR BLOGS
Logo Annemarie Dufrasnes BruiloftenCHECK BESCHIKBAARHEID

Volg je mij al op Instagram?