Vandaag mag ik starten in Breukelen, bij de ouders van de bruid. Hier maakt Patty zich klaar om opgehaald te worden door de bruidegom Jeffrey.

Voor de fotoshoot beginnen we in Breukelen, een prachtige locatie en perfect voor een fotoshoot. Daarna rijden we door naar Chateau Marquette in Heemskerk, weer zo'n mooie locatie! Hier kunnen we zowel binnen als buiten aan de slag. Na ongeveer drie kwartier op deze locatie hebben we fantastische foto's en kunnen Patty en Jeffrey zich klaar maken voor de ceremonie. Ondertussen arriveren de daggasten.

De trouwceremonie vindt plaats in de trouwzaal van de Marquette en aansluitend is er een toost met taart. Na de toost is het tijd voor de groepsfoto en de familieportretten en kan iedereen op weg naar Strandpaviljoen Zoomers in Castricum aan Zee.

Bij Zoomers kan iedereen lekker relaxen. Buiten waait het enorm, waardoor Patty nog even twijfelt of we de fotoshoot op het strand wel door moeten laten gaan. Gelukkig gaan we toch! Dan begint het diner en kunnen weddingplanner Jessica van de Vooren van "WIT love weddings", de band met Kim de Boer en ik ook een hapje eten. En als de avond nadert, laat de zon zich toch nog even zien met een prachtige warme zonsondergang. Tijd voor nóg een fotoshoot met het bruidspaar!

Iedereen maakt zich klaar voor het avondfeest. Rond 21.00 uur arriveren de avondgasten en kan het feest beginnen. Patty en Jeffrey startten met een openingsdans, de vader van Jeffrey doet een klein boekje open van de enthousiaste en ondernemende Jeffrey, wat iedereen doet lachen, daarna vult de dansvloer zich, maak ik nog een aantal sfeerfoto's en neem ik afscheid van het bruidspaar.

Een prachtige locatie en perfect voor een fotoshoot

TERUG NAAR BLOGS
Logo Annemarie Dufrasnes BruiloftenCHECK BESCHIKBAARHEID

Volg je mij al op Instagram?