Joehoe, ik weet het niet hoor, maar ook dit bruidspaar had zo'n geluk met het weer. Eind november en een stralende dag! Eerlijk gezegd denk ik niet dat ze geluk hadden, ik denk eerder dat het bruidspaar dit geluk over zich afroept. Misschien komt dat omdat je aantrekt wat bij je past?

Daarom ben ik bruidsfotograaf! Al 11 jaar!

Voor deze bruid was de gezelligheid en de liefde het aller belangrijkste deze dag. Relaxt en op en top genieten van de dag! En weet je... Ik ben dan zo dankbaar voor het werk wat ik mag doen! Jullie bruiloft vastleggen: Samen zijn met familie en jullie beste vrienden, de liefde vieren met romantische én spontane momenten. Daarom ben ik bruidsfotograaf! Al 11 jaar!

TERUG NAAR BLOGS
Logo Annemarie Dufrasnes BruiloftenCHECK BESCHIKBAARHEID

Volg je mij al op Instagram?