4 september. Het kan 25 graden zijn, maar ook storm en regen. Ik weet het maar al te goed. Op een 3 september trouwden we zelf. We hadden storm, regen en windkracht 8. Het weer op de trouwdag van Inge en Han was net zo. Gelukkig lieten deze twee toppers zich niet uit het veld slaan. Sterker nog, ze genoten enorm van de wind tijdens de fotoshoot.

Het bleef precies 10 minuten droog

We starten op de locatie, strandpaviljoen de Haven in Zandvoort. Hier verzamelen alle gasten zich, zodat Inge en Han samen hun entree kunnen maken voor de ceremonie. Een knus gevoel, heerlijk aan het strand, buiten is de storm, binnen is het warm.

Na de ceremonie is er tijd voor de sweettable, gemaakt door Tessa van Delica tessa uit Schagen. En omdat het net even droog lijkt, gaan we de uitdaging aan om wat foto's op het strand te maken. Het lijkt misschien niet zo aantrekkelijk met storm op je bruiloft foto's te laten maken, maar dat is het wel: De wind + donkere wolken + wilde golven + je jurk in de wind = Awesome!

De wind + donkere wolken + wilde golven + je jurk in de wind = Awesome!

Het bleef precies 10 minuten droog, genoeg voor een paar spetterende foto's. En nadat we weer opgewarmd waren konden we ook binnen nog een paar foto's maken. Inge en Han hebben gekozen voor een walking diner. Heerlijke gerechtjes, maar dan gewoon aan de tafel of op de stoel waar je wilt. Dat maakt dat ik ook even tijd heb om een hapje te eten. Dan komen de avondgasten al en kan het feest beginnen.

TERUG NAAR BLOGS
Logo Annemarie Dufrasnes BruiloftenCHECK BESCHIKBAARHEID

Volg je mij al op Instagram?