Ik sta met veel enthousiasme op vandaag, want ik ga naar Ellen en Peter. Ons eerste gesprek was super leuk namelijk. Ik was bij het bruidspaar thuis om kennis te maken en kon gelijk zien dat ze in een fijn huis wonen. Zachte tinten, witte muren en lekker de ruimte. Ideaal voor de foto's. Toen ik deze dag aankwam en ook nog een prachtige kanten bruidsjurk zag hangen, werd ik helemaal blij. Dit wordt een topdag!

Ik begin al lekker te fotograferen, wat details, de jurk, de kinderen en dan de bruid als ze klaar is om de jurk aan te trekken. Daarna kijk ik buiten voor een mooie plek voor de first look, waar Ellen en Peter elkaar die dag voor het eerst in bruidskleding zien. Hier is veel daglicht en genoeg ruimte. Een mooie first look volgt en daarna vertrekken we naar het strand voor de fotoshoot. De tweede fotoshoot is in het bos in Heiloo.

Na een korte lunchbreak in de achtertuin van het bruidspaar vertrekken we naar de slotkapel in Egmond voor het jawoord. Een toost volgt samen met een groepsfoto en daarna vertrekken we naar het Ruiterhuys in Castricum. Vanwege het mooie weer kan het bruidspaar en de gasten buiten genieten van een walking dinner. We maken nog wat groepsfoto's van de familie en daarna ga ik weer naar huis.

Vandaag was het super leuk om te zien hoe eigen Ellen en Peter hun bruiloft hebben gemaakt. Heerlijk relaxt en zichtbaar aan het genieten, samen met de kids in bijpassende zacht roze jurkjes. Ik heb ontzettend genoten.

Ik sta met veel enthousiasme op vandaag, want ik ga naar Ellen en Peter. Ons eerste gesprek was super leuk.

TERUG NAAR BLOGS
Logo Annemarie Dufrasnes BruiloftenCHECK BESCHIKBAARHEID

Volg je mij al op Instagram?