Een bruiloft in Castricum. Ik ontmoette Claudia en Jasper in november 2015 op de Love & marriage beurs in Amsterdam. Daar stond ik met een stand om bruidsparen te ontmoeten en te kunnen laten zien wat ze van mij kunnen verwachten. Het was een gezellig gesprek en Claudia en Jasper waren overtuigd dat ze mij als fotograaf wilden voor hun bruiloft.

Om elkaar wat beter te leren kennen deden we in het voorjaar eerst nog een loveshoot in de duinen van Castricum.

Om elkaar wat beter te leren kennen deden we in het voorjaar eerst nog een loveshoot in de duinen van Castricum. Een gezellige avond. De bruiloft zelf was in juli 2016, op een prachtige, stralende zonnige dag. Of eigenlijk gewoon bloedheet, maar dat drukt de pret niet. Sterker nog, iedereen wordt er lekker relaxt van. De ceremonie vond plaats bij het Ruiterhuys in Castricum. Claudia en Jasper konden buiten trouwen en hebben ongelooflijk veel aandacht besteed aan details: de bloemen, de backdrop tijdens de ceremonie, de taart, alles paste perfect bij elkaar en zag er super sfeervol uit.

Claudia en Jasper konden buiten trouwen

Na de ceremonie was het tijd voor taart en tijd om te borrelen. Er werd hier en daar een speech gehouden en we maakten nog een aantal groepsfoto's. Daarna was het tijd voor het diner en omdat het zo mooi weer was, kon dat buiten in de tent.

Aansluitend was het feest en dank aan het bruidspaar dat ik daar ook een deel van mocht fotograferen.

Aansluitend was het feest en dank aan het bruidspaar dat ik daar ook een deel van mocht fotograferen. Vaak wordt er gedacht dat feestfoto's niet zo mooi worden en twijfelen bruidsparen om de fotograaf langer in te huren. Als jij nog twijfelt, kijk dan gerust bij portfolio met meer dan genoeg toffe feestfoto's :-)

TERUG NAAR BLOGS
Logo Annemarie Dufrasnes BruiloftenCHECK BESCHIKBAARHEID

Volg je mij al op Instagram?