De laatste bruiloft van het jaar 2014. Ik raakte met Eva en Bas in contact via het bruidspaar Suzanne en Steven uit Broek op Langedijk. Zij zijn namelijk buren en gingen in hetzelfde jaar trouwen.

Op 10 oktober start ik bij het bruidspaar thuis. Hier kan ik de jurk van Eva alvast fotograferen en nog een aantal accessoires. Als Eva iets later terug komt van de visagie en de haarstyliste, is het tijd om de jurk aan te trekken.

Als iedereen klaar is, komt Bas Eva ophalen. Eerst hebben ze een privé momentje met elkaar samen en daarna mag iedereen hun zien. We vertrekken kort daarna naar de duinen voor een fotoshoot. Met de fotoshoot gaan de twee kids mee en ook de oma's en opa's. Zo is er tijd om van iedereen foto's te maken, kunnen de kinderen ook nog lekker spelen en kan het bruidspaar in alle rust ook samen van de fotoshoot genieten. En echt.. ik had het nog nooit meegemaakt, dat alle oma's en opa's meegingen. Het was super leuk om de hele familie zo met elkaar te zien genieten en te spelen met de kids.

Na de shoot vertrekken we naar het Ruiterhuys voor de ceremonie, met aansluitend een taart en toost. We maken hier nog wat familiefoto's en daarna vertrekken het bruidspaar en ik nog een keer naar de duinen voor een fotoshoot van hun samen. Even een momentje voor hunzelf. Even genieten van de dag én de ondergaande zon.

Even een momentje voor hunzelf. Even genieten van de dag, het ja woord én de ondergaande zon.

TERUG NAAR BLOGS
Logo Annemarie Dufrasnes BruiloftenCHECK BESCHIKBAARHEID

Volg je mij al op Instagram?