Een e-mail uit Duitsland... Okay, okay, mijn Duits lijkt nergens op, dus dan maar over tot mailen in het Engels. Tamara is zelf fotograaf en komt naar Nederland voor een Destination Wedding in Bergen aan Zee. En, als ze daar dan toch is kon ze ook gelijk een portraitsessie boeken voor haarzelf. Nu ik kom heel graag in Bergen aan Zee, dus kom maar op!

We maken kennis bij SB Noord, drinken een kop koffie en dan ga ik meteen aan de slag, binnen. Aansluitend lopen we naar buiten, naar de strandhokjes en de zee. Na een uur hebben we een mooie serie en sluiten we af met het uitwisselen van onze Facebook-pagina.

Best gek én heel erg leuk om een collega te fotograferen, want collega fotografen zijn kritisch

Best gek (én heel erg leuk) om een collega te fotograferen, want collegafotografen zijn kritisch en kijken met andere ogen naar foto's. De reactie van Tamara? "Great job, you super talented girl! Thank you so much. The colours are beautiful. Especially those in the beachclub..." Wow! "Thank you for capturing the different me's in me!"

Word ik best verlegen van...

TERUG NAAR BLOGS
Logo Annemarie Dufrasnes BruiloftenCHECK BESCHIKBAARHEID

Volg je mij al op Instagram?