Een jaar vol prachtige locaties. Locaties waar ik al eerder ben geweest en voor mij nog nieuwe locaties. Waaronder Orangerie Elswout. Eerder was ik hier voor een fotoshoot en nu voor het eerst een bruiloft.

Elena is Engelse en toen ik haar vroeg wat ze wilde drinken, keek ze stijlvol op haar klokje en vertelde dat het cocktail time was.

Elena en Jeroen kwamen bij mij thuis om kennis te maken. Elena is Engelse en toen ik haar vroeg wat ze wilde drinken, keek ze stijlvol op haar klokje en vertelde dat het cocktail time was. Ik grinnikte... Ik vond dat het eigenlijk ook wel cocktail time was. Het werd overigens een glas wijn, een heerlijke Chardonnay, gran reserva. Het werd een gezellige kennismaking en ik keek er naar uit om hun bruiloft te fotograferen.

met veel familie en vrienden uit binnen en buitenland. Een gemêleerd gezelschap, met voelbaar, heel veel liefde.

De dag zelf was een prachtige dag. Elena en Jeroen konden buiten trouwen en buiten borrelen. Het diner was in een prachtige eetzaal, met veel familie en vrienden uit binnen en buitenland. Een gemêleerd gezelschap, met voelbaar, heel veel liefde.

TERUG NAAR BLOGS
Logo Annemarie Dufrasnes BruiloftenCHECK BESCHIKBAARHEID

Volg je mij al op Instagram?