Wanneer ik in de ochtend naar de bruid rijd, vraag ik me altijd even af: "hoe zou de trouwjurk er uit zien?" En elke keer wanneer ik dan de jurk aan de hanger zie hangen, wanneer ik bij de bruid kom om de voorbereidingen vast te leggen, denk ik: "Ja... Ik snap het!" Ik ben altijd weer benieuwd waar de bruid is geslaagd voor haar jurk en of dé jurk die ze uitgekozen heeft de jurk is welke ze als eerste in gedachten had. Meestal niet. Soms lijkt het erop dat een bruid niet de jurk uitkiest, maar dat de jurk de bruid uitkiest. Het maakt mij dus ook echt niet uit welke jurk het wordt, zodra die jurk aan is, zijn de bruid én de jurk 1! Magisch!

Zodra die jurk aan is, zijn de bruid én de jurk 1! Magisch!

We hebben heerlijk gelachen en lol gemaakt deze dag. De fotoshoot deden we in de duinen en aan de rand van een prachtig korenveld. De ceremonie was buiten, inclusief regen. Het was een super mooi gezicht om alle mensen te zien zitten met een paraplu boven hun hoofd, knus tegen elkaar aan, genieten van de liefde. De taart en borrel was bij Nieuw Westert in Egmond Binnen. Het diner en knalfeest mét band deed het bruidspaar in een tent in de achtertuin van de ouders van de bruid.  

TERUG NAAR BLOGS
Logo Annemarie Dufrasnes BruiloftenCHECK BESCHIKBAARHEID

Volg je mij al op Instagram?