Yin en Liam kwamen afgelopen november naar de Love & Marriage Beurs, waar ik met een stand stond. Ze maakten een afspraak en boekten na het kennismakingsgesprek de bruidsreportage inclusief loveshoot. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we hoe de bruiloft eruit ziet, kijken we of we een klik hebben en geef ik antwoord op alle vragen. En hoor ik natuurlijk graag meer over het bruidspaar. Zo heb ik smakelijk zitten luisteren naar het aanzoeksverhaal van Liam.

Ik heb smakelijk zitten luisteren naar het aanzoeksverhaal

Hij had een prachtige ring met diamant voor Yin gekocht en zou haar ten huwelijk vragen tijdens hun vakantie. Maar een uur voordat ze weg gingen viel de diamant van de ring, de ring vloog de ene kant op, de diamant de andere kant. Ik zie het al helemaal voor me… De tijd staat heel even stil en de vraag die je jezelf dan stelt: 'moet ik nu achter de ring aan of de diamant?', het moment dat eeuwig lijkt te duren en je lichaam die bevroren lijkt te zijn. Gelukkig hield Liam zijn hoofd koel, sterker nog, hij repareerde de ring. Op vakantie vroeg hij Yin om haar hand en eenmaal terug van vakantie bij de juwelier ontving hij zelfs (na een harde 'wat heb je gedaan!') een compliment voor zijn reparatiekunsten. Eind goed al goed.

Op vakantie vroeg Liam Yin om haar hand

Nu in het voorjaar werd het tijd voor de loveshoot. Yin en Liam wonen in Den Haag en hier wilden ze dan ook graag de loveshoot doen. We spreken af in de avond en lopen dan rond door de stad voor mooie plekken. Pas als het donker is maken we de laatste foto en vertrek ik weer naar huis. Het was een gezellige avond en zo konden we alvast een beetje wennen aan elkaar en de fotoshoot en we spraken nog eens over de voorbereidingen van de bruiloft. Yin en Liam, tot snel bij het Hoge Vuursche. Ik kijk ernaar uit om jullie bruiloft te fotograferen!

TERUG NAAR BLOGS
Logo Annemarie Dufrasnes BruiloftenCHECK BESCHIKBAARHEID

Volg je mij al op Instagram?