Het was een mooie, zonnige dag in oktober. Je weet wel zo'n zeldzame heerlijke dag, waarbij je nog heerlijk "met / zonder" jas buiten van het zonnetje kunt genieten met een heerlijk glas wijn.

In de herfst staat de zon vaak al wat lager, wat een warm en mooi licht geeft. Ideaal dus om prachtige beelden te schieten.

Deze dag was echt zo! Niet alleen voor het bruidspaar een enorm cadeau, maar ook voor mij als fotograaf. In de herfst staat de zon vaak al wat lager, wat een warm en mooi licht geeft. Ideaal dus om prachtige beelden te schieten. En wat is het genieten wanneer alle gasten heerlijk buiten kunnen chillen tijdens de borrel. Jasjes uit, stropdassen los, schoentjes uit en met de blote voetjes in het gras.

De ceremonie in de avond met alle dag én avondgasten erbij

Het was een toffe bruiloft van A tot Z. Alles tot in de puntjes verzorgt bij Landgoed Waterland in Velsen-Zuid, maar zeker niet stijf! De ochtend begon met de voorbereidingen van zowel de bruid als de bruidegom op Landgoed Waterland, de first look volgde, de borrel, het diner met liefdevolle en grappige speeches, de ceremonie in de avond met alle dag én avondgasten erbij en als klap op de vuurpijl de bruid die een fles Champagne opende met een sabel van haar vader. Ohhh en laat ik het feest niet vergeten! Een toffe openingsdans en daarna ging het dak eraf!

TERUG NAAR BLOGS
Logo Annemarie Dufrasnes BruiloftenCHECK BESCHIKBAARHEID

Volg je mij al op Instagram?