Ik keek al een tijdje uit naar de bruiloft van Sanne en Hilmer. In het voorjaar deden we een loveshoot bij Landgoed Beeckestein, zo leerden we elkaar alvast beter kennen en konden Sanne en Hilmer alvast wennen aan de camera. Het was een leuke middag op een toffe locatie.

Sanne en Hilmer wonen in Heemstede en daar startte ik dan ook om de voorbereidingen vast te leggen. We vertrokken vervolgens per oldtimer Jaguar naar kasteel Keukenhof voor de fotoshoot. Ik was hier nog nooit geweest, maar oh wauw, wat een mooie locatie! Er zijn hier zoveel fotogenieke plekken!

Kasteel Keukenhof: wat een mooie locatie! Er zijn hier zoveel fotogenieke plekken!

De lunch was op Landgoed Groenendaal in Heemstede, een stijlvolle trouwlocatie. Ik was hier al eerder geweest, maar deze locatie verveeld nooit. Het is prachtig gelegen in een bosrijke omgeving, hier vind je rust. En omdat het mooi weer was konden we heerlijk buiten lunchen.

Landgoed Groenendaal: deze locatie verveeld nooit. Het is prachtig gelegen in een bosrijke omgeving, hier vind je rust.

Voor het Ja-woord vertrokken we naar het raadhuis van Heemstede. Wederom een stijlvolle en sfeervolle locatie en super dichtbij de feestlocatie.

Na de ceremonie was het tijd voor taart en een toost op Landgoed Groenendaal. En oh, wat een heerlijk eten maken ze hier! Rond 18.30 start het diner, ik maak dan nog de laatste sfeerfoto's en vertrek dan huis. Wat een fijne dag, met fijne, lieve mensen!

TERUG NAAR BLOGS
Logo Annemarie Dufrasnes BruiloftenCHECK BESCHIKBAARHEID

Volg je mij al op Instagram?