23 september, de mussen vallen bijna dood van het dak. Het is al herfst, maar het weer doet iets anders vermoeden. Ik word er blij van en vooral omdat ik vandaag voor het eerst naar Kasteel De Hooge Vuursche ga, een fantastische locatie.

Yin en Liam hadden alles tot in de puntjes verzorgd. Ze huurden Perplexz weddingstyling in voor de styling en de planning van de dag. En dat is fijn, een professioneel team, zodat je als bruidspaar alles met een gerust hart kan los laten en volledig kan genieten van de dag.

Yin en Liam hadden alles tot in de puntjes verzorgd. Ze huurden Perplexz weddingstyling in voor de styling en de planning van de dag.

Ik start in Utrecht in het mooie Mother Goose hotel voor de voorbereidingen, daarna vertrekken we naar Kasteel De Hooge Vuursche voor de ceremonie, met aansluitend taart, borrel, fotoshoot en een Chinese thee ceremonie. Het diner volgt en daarna gaat het feest los!

Fijn, een professioneel team, zodat je als bruidspaar alles met een gerust hart kan los laten en volledig kan genieten van de dag.
TERUG NAAR BLOGS
Logo Annemarie Dufrasnes BruiloftenCHECK BESCHIKBAARHEID

Volg je mij al op Instagram?