Het regende! Dat was niet helemaal verwacht, maar het kwam dus. Meestal hou ik als bruidsfotograaf het weer in de gaten en overleg dan 2 a 3 dagen van te voren met het bruidspaar een binnenlocatie, wanneer de kans heel groot is dat het gaat regenen. Nu kwam de regen vrij onverwachts en konden we gelukkig nog een locatie dichtbij regelen om binnen te fotograferen. Dat kon bij de oude gasfabriek in Alkmaar aan de Helderseweg. Een prima locatie, met industriële hoeken. Ik kom er vaker, met bruidsparen. Het is een fijne plek en het licht valt prachtig naar binnen.  

Ik bied mooi weer garantie!

Maar wil je nu liever niet binnen fotograferen? Ik bied mooi weer garantie hoor. Kunnen we dus echt niet buiten shooten op een bruiloft, dan kan je als bruidspaar na de bruiloft nog een shoot doen in je bruidskleding, buiten! Op de plek die je oh zo graag wilde. Een uur shooten, kosteloos! Doe ik gewoon!

TERUG NAAR BLOGS
Logo Annemarie Dufrasnes BruiloftenCHECK BESCHIKBAARHEID

Volg je mij al op Instagram?