Een naamgenoot! Annemarie en Patrick gingen trouwen en kwamen bij mij uit als bruidsfotograaf.

Ik geloof dat dit bruidspaar de meest spectaculaire bruidstaart had, die ik ooit heb gezien! Zoals jullie misschien wel weten, eet ik geen bruidstaart op een bruiloft. Want, met zoveel bruiloften per jaar groei ik dan helemaal dicht. Maar als er dan toch 1 taart is waarvan ik spijt zou kunnen hebben dat ik m niet even geproefd heb, dan is deze het wel!

Dat is het toffe aan flitsers en het feest fotograferen. Ik kan er inmiddels alle kanten mee op, van super romantisch, tot haarscherp van dansende gasten.

In dit blog geen foto van de taart, (hoewel ik echt een vet mooie ervan heb) maar een plaat van het bruidspaar tijdens de openingsdans. Het licht valt bijna sprookjesachtig op het bruidspaar! En dat is het toffe aan flitsers off camera gebruiken en het bruiloft feest te fotograferen. Ik kan er inmiddels alle kanten mee op, van super romantisch, tot haarscherp van dansende gasten.

TERUG NAAR BLOGS
Logo Annemarie Dufrasnes BruiloftenCHECK BESCHIKBAARHEID

Volg je mij al op Instagram?