Op een stormachtige dag spreek ik Biljana en Gershon voor het eerst. Een gezellig gesprek waarin we de planning van de dag bespreken. Het bruidspaar trouwt bij Finley, het Witte huis. En als ik ergens blij van word, dan is het wel wit. Wit is licht, wit biedt een mooi schoon decor voor fotografie, zodat je als bruidspaar nog mooier naar voren komt.

In alle vroegte rijd ik naar Loosdrecht, een mistige dag, waardoor de locatie er sprookjesachtig uitziet. De bruid kleed zich om in het ene gedeelte van de locatie en de bruidegom in de andere. Zo zien ze elkaar niet en kan ik toch snel schakelen om beide voorbereidingen vast te leggen. Ik wist het nog niet, maar Biljana is zwanger. Ze straalt zo ongelooflijk!

De first look is buiten, bij het water en hier starten we dan ook met de fotoshoot. Over het water loopt namelijk een lange steiger met vrij uitzicht, perfect voor een aantal foto's. Na de fotoshoot starten we met de ceremonie, aansluitend is er een toost én taart van Sugarlips. Dan is het tijd voor een borrel, voor veel gezelligheid, een traditionele dans en een diner met mooie speeches en heerlijk eten. Als de avondgasten rond een uur of half negen arriveren, start de openingsdans en kan het feest losbarsten.

De first look is buiten, bij het water en Biljana straalt zo ongelooflijk!

Yaël en Hugo, van The Dreamers, filmden de bruiloft. Het was niet alleen fijn samenwerken met professionals, maar Yaël en Hugo zijn ook nog eens ontzettende tof! Dank voor deze fijne dag! 

TERUG NAAR BLOGS
Logo Annemarie Dufrasnes BruiloftenCHECK BESCHIKBAARHEID

Volg je mij al op Instagram?