Eind oktober, op een prachtige zonnige herfstdag trouwden Brenda en Eelco. Ik startte in Petten bij het ouderlijk huis van Eelco. Vrienden erbij en omkleden maar. Het was nog even zoeken naar de juiste knoop voor de stropdas, ik geloof dat iedereen de stropdas wel een keer in z'n handen heeft gehad. En dat maakt het juist zo leuk, die gezelligheid en betrokkenheid.

Bij de bruid aangekomen, moet ik even heel goed kijken. Brenda bleek namelijk zwanger te zijn, zo stralend en zo mooi! Met een handvol vriendinnen en familie gaan we naar boven voor het aantrekken van de jurk, er worden nog een paar traditionele cadeautjes gegeven en dan is het tijd voor de first look.

Eelco vertelde dat hij Brenda ontmoet heeft in de bus en daarom regelde hij een oude NZH-bus, for the good old memories. Geen fiat 500, geen oude Porsche, gewoon een grote gele NZH-bus als trouwauto. En met die bus gingen we dus op pad voor de fotoshoot.

Eelco ontmoette Brenda in de bus en daarom gingen we met een oude NZH-bus op pad voor de fotoshoot

Na de fotoshoot in het bos in Bergen, reden we door naar de Ruïnekerk voor de ceremonie. Het fijne aan deze ceremonie was dat er verschillende dierbaren een persoonlijk woord deden. Dat maakt dat een ceremonie uniek wordt, helemaal past bij het bruidspaar en vooral dat een ceremonie extra betekenis krijgt. Iets om bij stil te staan, een mooie herinnering.

Verschillende dierbaren deden een persoonlijk woord; iets om bij stil te staan

Met een bijpassende herfsttaart sluiten we het ja-woord af, er wordt geproost en dan heb ik tijd voor het maken van de foto's van de ringen en de bruidskaart. We borrelen nog even in het café van hotel Blooming in Bergen en dan maak ik de laatste sfeerfoto's van de start van het diner.

TERUG NAAR BLOGS
Logo Annemarie Dufrasnes BruiloftenCHECK BESCHIKBAARHEID

Volg je mij al op Instagram?