Ik geloof dat ik nog niet eerder een bruiloft heb gehad die zó dichtbij was. Soms tref ik het en kan ik op de fiets. (Ja echt) Maar dit keer was het zelfs op loopafstand al te doen. Niet dat ik dat deed... Want daarna moest ik natuurlijk met de auto naar de locatie voor de fotoshoot. Maar he even voor het idee! Ik kon uitslapen :-)

Tijdens een van die speeches, maakte ik deze foto. Toch heerlijk zo'n lach!!!

Ik startte in Alkmaar bij de bruid en na de first look reden we naar Castricum voor een fotoshoot in de duinen. De borrel en groepsfoto's deden we bij Club Zand in Castricum op het terras. De ceremonie was in de avond met aansluitend een feest. En wat voor feest! Er werd heerlijk gedanst (I LIKE!) en er waren super leuke speeches. Tijdens een van die speeches, maakte ik deze foto. Toch heerlijk zo'n lach!!!

TERUG NAAR BLOGS
Logo Annemarie Dufrasnes BruiloftenCHECK BESCHIKBAARHEID

Volg je mij al op Instagram?