De laatste bruiloft van 2015! En dat was in november. Een prima dag met af en toe een regenbui, maar daar tussenin droog voor het maken van de foto's buiten. Het leuke is dat Feline vandaag mee is. Feline doet een stage bij Dufrasnes Fotografie en hoe leuk is het dan als je ook mee kan naar een bruiloft?

We starten in Diemen bij de bruid. Hier doen we de voorbereidingen en vind de first look plaats. We vertrekken dan vrij snel naar Edam voor de fotoshoot. En Edam is echt heel leuk! Nu waren we er in het najaar, dus waren er vrijwel geen toeristen. We hadden alle tijd en het bruidspaar stond volledig open voor toffe plekken en smalle steegjes voor het maken van de foto's.

Na de voorbereidingen vertrekken we naar Edam voor de fotoshoot

Na ruim een uur vertrekken we naar het stadhuis van Edam. Ik was er al eens geweest en keek er naar uit om hier nog eens te fotograferen. Na het ja-woord werden de ringen gebracht door oma. En dit laatste hebben we afgelopen jaar al een paar keer gezien. Niet het bruidsmeisje, neefje of nichtje (wat natuurlijk ook heel schattig is), maar oma. En trots dat ze dan zijn! Mooi om te zien.

Na de ceremonie lopen we door de regen naar het café voor koffie en een borrel, we maken nog een paar familieportretten en vertrekken dan weer naar huis, voldaan sluiten we het bruidsseizoen 2015 af.

TERUG NAAR BLOGS
Logo Annemarie Dufrasnes BruiloftenCHECK BESCHIKBAARHEID

Volg je mij al op Instagram?