Wauw! Hoe het kan lopen! Dufrasnes Fotografie heeft een bruidsfoto award in de wacht gesleept! De Bruidsfoto Award is een wedstrijd die wordt georganiseerd door het magazine Bruid & Bruidegom.

Gisteravond was de prijs uitreiking in Kasteel Wittenburg in Wassenaar. Ik deed dit jaar voor het eerst mee aan deze wedstrijd en werd genomineerd met een foto in de categorie bruidstaart & feest. Het zou een feestelijke avond worden en dat was het!

Een paar keer hoorde ik het ongeloof van mensen die gewonnen hadden, cliché misschien, maar echt! Ik had hetzelfde! Sta ik daar tussen al die toppers van bruidsfotografen!

Destijds, toen we de selectie maakten voor de inzending van de bruidsfoto award, trommelde ik een aantal vrienden op. Het werd een gezellige avond, waarbij ik maar liefst 6 lijsten kreeg met wisselende foto’s die ik volgens mijn lieve vriendjes zou moeten insturen. Ik maakte hier een selectie uit, waarbij mijn man op de valreep aanstuurde op het insturen van de winnende foto. Ik zei nog: “deze”? “Ja” zei mijn man, “het moment waarop deze foto is gemaakt, is fantastisch”. Ja daar had hij gelijk in!

Hoe de winnende foto tot stand gekomen is? Het meisje wat aan de bruidstaart likt vroeg haar vader: “pappa… is dat chocola?" Pappa hoorde niets, “pappa, ís dát chócoláha?" Pappa hoorde nog steeds niets en toen gebeurde het… Het meisje ging gewoon zelf op onderzoek uit en ik kon het alleen maar laten gebeuren… Ik was zelfs een beetje in shock…

Er zijn twee awards te winnen binnen de 10 categorieën. Een vakprijs, die door de jury wordt geselecteerd en een publieksprijs, die door het publiek wordt gestemd. Dufrasnes Fotografie won de publieksprijs “bruidstaart & feest”.  Er werden ruim 2400 foto’s ingestuurd, 6000 stemformulieren ingevuld, 20 awards werden er uitgereikt en een overall winnaar bekend gemaakt. Alle winnende foto’s en eervolle vermeldingen kun je bekijken via de website van magazine bruid & bruidegom.

 

Alle mensen die gestemd hebben, ontzettend bedankt! Ik ben echt heel blij!


"Een paar keer hoorde ik het ongeloof van mensen die gewonnen hadden, cliché misschien, maar echt! Ik had hetzelfde! Sta ik daar tussen al die toppers van bruidsfotografen!"

TERUG NAAR BLOGS
Logo Annemarie Dufrasnes BruiloftenCHECK BESCHIKBAARHEID

Volg je mij al op Instagram?