Sabina van buiten-bruiloft.nl belde me. Katy en Jeroen gaan trouwen en zijn op zoek naar een bruidsfotograaf. Het is wat kortdag, maar gelukkig ben ik nog beschikbaar. Het belooft een supertoffe dag te worden. Ze gaan buiten trouwen bij Het Hof in Bergen. Nu ben ik gek op Bergen én op de locatie Het Hof. Het Hof is namelijk superstijlvol gerenoveerd, staat midden in het bos en heeft een prachtige moestuin.

Katy en Jeroen gaant trouwen en zoeken nog een bruidsfotograaf

Die ochtend start ik bij Jeroen in Alkmaar om de voorbereidingen vast te leggen. Daarna rijd ik naar de bruid om daar de voorbereidingen vast te leggen. De first look volgt en daarna vertrekken we meteen naar Bergen. Sabina is daar al volop bezig met het aankleden van de locatie. Ik test alvast een aantal locaties voor de fotoshoot terwijl het bruidspaar (en ik even later ook) geniet van de heerlijke broodjes van Het Hof. (Ja, je kunt er, bij reservering, ook heerlijk eten).

De hele bruiloft is buiten. De ceremonie, toost én diner!

Voor de fotoshoot duiken we de moestuin in en daarna rijden we nog even naar de bollenvelden. Dan start de ceremonie, buiten voor Het Hof met aansluitend taart, toost en het diner. Alles dus buiten... Buiten... Buiten... Héérlijk!

TERUG NAAR BLOGS
Logo Annemarie Dufrasnes BruiloftenCHECK BESCHIKBAARHEID

Volg je mij al op Instagram?