3 september, dubbel feest! Op 3 september ben ik namelijk ook zelf getrouwd. We hadden storm, regen, windkracht 8. Maar vandaag niet. Het is een fantastisch mooie nazomer dag, al dan niet: "heet". Ik start bij de trotse bruidegom Christiaan voor het vastleggen van de voorbereidingen. Daarna loop ik naar bruid Wendy om ook daar de voorbereidingen vast te leggen.

En één ding wist ik zeker: Dit stel is tof! Deze twee hebben samen zoveel lol, ik kan zien dat ze volop genieten van elkaar en het leven.

Ik ontmoette Wendy en Christiaan op de Love & Marriage beurs in Amsterdam, we deden in de zomer een loveshoot op het strand bij Blooming Beach en in de duinen van Bergen aan Zee. En één ding wist ik zeker: Dit stel is tof! Deze twee hebben samen zoveel lol, ik kan zien dat ze volop genieten van elkaar en het leven.

Na de first look lopen we naar het pontje die ons naar de overkant brengt voor de fotoshoot. Ik ben gek op het pontje, Ik waan mij even in niemands land in dat korte vaartochtje van misschien maar 3 minuten en het uitzicht is fantastisch. Eigenlijk willen er nog minimaal 20 personen mee op de pont, maar speciaal voor het bruidspaar blijft iedereen even wachten, zodat Wendy en Christiaan de pont voor hunzelf hebben. Hoe lief is dat!

Ik hou daar van! Bruidsparen die zich vrij voelen om te lachen, te huilen, emoties te tonen, te knuffelen met elkaar, kortom: zichzelf durven te zijn.

De fotoshoot deden we in het Victoriepark, bij het IJkgebouw (wat trouwens ook een hele toffe locatie is om te trouwen) en daarna vertrekken we naar Bergen naar Landgoed Blooming 't Oude Hof voor de ceremonie. Een groot feest met vele schaterlachen en af en toe een traan. Ik hou daar van! Bruidsparen die zich vrij voelen om te lachen, te huilen, emoties te tonen, te knuffelen met elkaar, kortom: zichzelf durven te zijn.

Na de ceremonie is het tijd om te borrelen, met aansluitend een diner in hotel Blooming. Speeches, heerlijk eten en veel gelach. Daarna startte de feestavond, het dak ging er af!

TERUG NAAR BLOGS
Logo Annemarie Dufrasnes BruiloftenCHECK BESCHIKBAARHEID

Volg je mij al op Instagram?