2E PLEK TROUWFOTOGRAFIE // Knijp me even!

Op 10 januari 2022 was de bekendmaking van de laatste ronde awards. EN IK HEB GEWOON DE 2E PLEK BEHAALD! Bij de Masters of wedding photography!!! Ik mag oprecht zeggen dat ik de BESTE VROUWELIJKE TROUWFOTOGRAAF ben van 2022 in de Benelux! Want de eerste plaats werd gewonnen door een man. Deze beste man heeft mij wel van de troon geblazen. De 2e en 3e ronde stond ik namelijk op de 1E PLEK!

BESTE VROUWELIJKE TROUWFOTOGRAAF 2022 in de Benelux!

Hetniveau van Nederlandse bruidsfotografen is ongekend hoog, ik ben dus enorm dankbaar om deze prachtige titel op mijn naam te hebben. Mijn doel was om in de TOP 10 te staan, dus die 2e plek is echt overweldigend!!! Ik had deze titel natuurlijk nooit kunnen behalen zonder mijn lieve en fantastische bruidsparen, coaches, mijn lieve man en natuurlijk mijn passie en doorzetting

DANK DANK DANK lieve collega, vriendin en business buddy Dianne, die meteen geloofde dat ik in de TOP 10 zou komen, ze staat zelf ook in de TOP 10! Van harte gefeliciteerd! Dank je wel lieve man Richard voor je support en liefde, coach Isabelle Hattink voor jouw fijne en kritische coaching. Zonder jou had ik deze titel echt niet behaald! Dank Christiaan van De Masters of Weddingphotography voor het organiseren van deze wedstrijd met zo'n hoog niveau en last but not least: DANK alles lieve bruidsparen voor de geweldige tijd en jullie vertrouwen!

TERUG NAAR BLOGS
Logo Annemarie Dufrasnes BruiloftenCHECK BESCHIKBAARHEID

Volg je mij al op Instagram?