Nieuwe website - Nieuwe naam

Het is jullie waarschijnlijk al opgevallen. Dufrasnes Fotografie is nu Annemarie Dufrasnes Fotografie. Inmiddels ben ik 10 jaar fotograaf en vier websites verder. Ja, je begint ergens en je leert. Niet alleen op fotografie gebied, maar ook op persoonlijk vlak. Eigenlijk zou je kunnen stellen dat het werk van een fotograaf en daarmee ook de website een spiegel is van de fotograaf als persoon. En dat is precies de reden waarom ik het tijd vond voor een nieuwe naam, een nieuw logo én een nieuwe website.

Dufrasnes Fotografie is nu Annemarie Dufrasnes Fotografie.

Een nieuwe naam

Annemarie Dufrasnes, in plaats van Dufrasnes Fotografie, vond ik toch wat persoonlijker. Het voelt beter, want Dufrasnes is mijn getrouwde naam. Het voelde alsof mijn werknaam dus niet helemaal "Annemarie" uitstraalde.

Een nieuw logo

Niet dat ik de oude niet meer mooi vond, maar dit nieuwe logo vind ik zelf subtieler, persoonlijker en... ik weet niet, het voelt gewoon meer zoals Annemarie nu is.

Een nieuwe website

Eerder zagen jullie al de nieuwe website voor BOUDOIR, ik vond het een goed idee om deze look & feel ook te gebruiken voor BRUILOFTEN. Jaren lang was ik opzoek naar mijn eigen stijl, had ik die wel? Bruidsparen vonden van wel, maar ik was er nog niet helemaal uit. Dat ben ik nu wel, want door mijn portfolio opnieuw samen te stellen met ook veel meer recenter werk, kon ik heel duidelijk zien wat mijn stijl is: Romantisch & Spontaan, een tikkeltje stoer en een vleugje droge humor. Dat ik verhalend fotografeer was allang duidelijk.

duidelijk zien wat mijn stijl is: Romantisch & Spontaan, een tikkeltje stoer en een vleugje droge humor. Dat ik verhalend fotografeer was allang duidelijk.

Op mijn nieuwe website kun je een kijkje nemen bij PORTFOLIO, dit vind ikzelf een mooie mix van wat mijn werk nu is. Onder RECENTE BRUILOFTEN kun jebruiloften bekijken (Deze pagina ga ik echt nog aanvullen met prachtig nieuwwerk :-)). Deze bruiloften stonden voorheen als BLOG op mijn website, zeg maarhet hele verhaal van de dag. Onder BLOG vind je voortaan 1 foto metbruiloftnieuws, fotografienieuws, tips en vooral veel inspiratie.

Er is nog werk aan de winkel, maar de website is live! Trots!

TERUG NAAR BLOGS
Logo Annemarie Dufrasnes BruiloftenCHECK BESCHIKBAARHEID

Volg je mij al op Instagram?