Albums

Say yes!

Een selectie van jullie mooiste foto's verwerk ik tot een tof, stijlvol album die helemaal past bij jullie bruiloft. Dit album vertelt het verhaal van jullie dag met alle mooie, romantische en spontane momenten. Een album van prachtige kwaliteit met speciale verdikte bladen en lay-flat binding, zodat jullie foto's prachtig door kunnen lopen over twee pagina's.

"Mooie momenten die moet je koesteren en van top tot teen bekijken om ze vervolgens te bewaren bij je meest waardevolle bezit:
Je herinneringen"
- Unknown -

Digitaal

De jurk hangt in de kast, de herinneringen van jullie trouwdag zit in je hart en de foto's van de bruiloft staan digitaal op je laptop. In het begin zoek je ze nog op... Je kan er geen genoeg van krijgen. Maar later niet meer, want die laptop ligt toch niet zo lekker op je schoot wanneer je op de bank zit.

Mini album

Een trouwalbum is tastbaar, het geeft een soort magisch gevoel en neemt je weer even helemaal mee in het verhaal van jullie trouwdag. Daarom ontvang je bij iedere trouwreportage in elk geval een handzaam mini trouwalbum voor jullie 10 allermooiste foto's.

Beleving

Misschien zie je nu nog niet helemaal de waarde van een album. Dat zag ik ook niet toen ik ging trouwen, maar daarna wel. Want een bruiloft is écht een hele beleving. Over een jaar, 5 jaar en zelfs 20 jaar zul je er nog steeds plezier van hebben.

Luxe albums

Ik maak een album met jullie mooiste foto's en herinneringen van de dag met blijdschap, emotie, liefde, humor en gezelligheid. Een groter, luxe handgemaakt album voor ongeveer 50 foto's is al verkrijgbaar vanaf € 450,-. En natuurlijk kun je upgraden met meerdere pagina's, groter formaat en ouderalbums. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Mogelijk om zelf jullie favorieten uit te zoeken

De trouwalbums die ik maak hebben een rustige, moderne opmaak. Jullie kunnen zelf aangeven welke foto's jullie terug willen zien in het album. Ik ga aan de slag met de opmaak van het trouwalbum en mail jullie vervolgens een digitale versie. Na een rivisieronde pas ik het album aan en wanneer het trouwalbum helemaal perfect is, ga ik het album bestellen. De levertijd is ongeveer zes weken.

Ongekende prachtige kwaliteit

De trouwalbums die ik lever zijn van prachtige kwaliteit en worden grotendeels handgemaakt. De albums hebben speciale verdikte bladen en vallen plat wanneer je het album opent. De foto's worden met de grootste zorg afgedrukt door een gespecialiseerd bedrijf, daarom hebben de foto's prachtige kleuren en mooie zwart/witten. En uiteraard hebben jullie de keuze uit luxe linnen en lederen omslagen, in talloze kleuren. Of wat dacht je van romantisch en stoer hout?

Logo Annemarie Dufrasnes BruiloftenCHECK BESCHIKBAARHEID

Volg je mij al op Instagram?